Ludovic Orban nu are emoții în ce privește victoria lui Klaus Iohannis, ci doar în privința scorului


Ludovic Orban nu are emoții în ce privește victoria lui Klaus Iohannis, ci doar în privința scorului

Premierul liberal Ludovic Orban a votat la ora 8.00, la o secție din Dobroiești, județul Ilfov, declarând apoi că nu are emoții în privința victoriei candidatului pe care îl susține, ci doar în privința scorului cu care acesta va fi reales președinte.

„Am votat pentru o Românie care să se dezvolte, o Românie în care instituțiile statului să servească cetățeanul, în care legea e lege pentru toți, o Românie care să fie casa fiecărui român, atât de primitoare încât să-i facă pe cei din diaspora să se întoarcă acasă. (...) Atunci când sunt alegeri, românii au posiblitatea de a decide în ce direcție se îndreaptă țara”, a declarat premierul Orban, la ieșirea de la urne, potrivit digi24.ro.

„Nu am emoții în privința victoriei candidatului pe care-l sprijin, ci doar în privința scorului și sper să fie un scor cât mai categoric”, a mai spus premierul, care a catalogat drept "spectaculos" votul din diaspora. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.