Președintele Klaus Iohannis o invită pe mama Luizei Melencu la Palatul Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis o invită pe mama Luizei Melencu la Palatul Cotroceni

DIICOT a mai reținut un inculpat pentru viol în cazul tragediei de la Caracal. Ștefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravată asupra Luizei Melencu.

CITIȚI ȘI: Tragedia de la Caracal. Încă un inculpat reținut pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă

Totodată, președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că o invită pe mama Luizei Melencu, vineri, 29 noiembrie, la Palatul Cotroceni. 

Jurnalistă: A apărut o informație potrivit căreia ați fi solicitat o întâlnire cu familia Luizei Melencu chiar aici la Palatul Cotroceni. O puteți confirma? 

Klaus Iohannis: Da. Este adevărat. Am rugat un coleg consilier prezidențial să o primească pe doamna Melencu.

Jurnalistă: Când se va întâmpla acest lucru? 

Klaus Iohannis: Vineri. 

Mama Luizei, Monica Melencu, a lansat marți un apel către Klaus Iohannis. Aceasta i-a cerut președintelui să discute în CSAT cazul dispariției fiicei ei.

"Din câte am inteles miercuri Klaus Iohannis face şedinţă cu CSAT. Îl rog să ia în calcul şi cazul fiicei mele. E un apel disperat. Cine ma poate ajuta, vreau sa merg la dansul în audienţă. Vreau sa aflu adevarul ce s-a intamplat cu Luiza", a declarat Monica Melencu, într-o intervenţie telefonică la România TV.