Dragnea trage în continuare sfori în PSD. Fosta consilieră a pușcăriașului a revenit pe scena politică pesedistă


Dragnea trage în continuare sfori în PSD. Fosta consilieră a pușcăriașului a revenit pe scena politică pesedistă

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a fostului președinte PSD, actual pușcăriaș, Liviu Dragnea (foto: Evelina Morar, Evoluție în Instituție), a revenit pe scena politică pesedistă. Alexandrescu a fost văzută luni la biroul președinelui PSD Marcel Ciolacu.

Conform surselor Digi24, Anca Alexandrescu încearcă să își facă loc lângă nouă conducere a partidului, în special în anturajul președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Alexandrescu e considerată a fi cel mai apropiat colaborator al fostului președinte al PSD, Liviu Dragnea, ocupându-se de imaginea și comunicarea acestuia.

CITIȚI ȘI: Viorica Dăncilă, confesiune devastatoare despre Anca Alexandrescu, umbra lui Dragnea la Palatul Victoria: „Este una dintre cele mai RELE persoane pe care le-am întâlnit în viață”

CONSULTAȚI ȘI: Dăncilă a alungat-o pe Anca Alexandrescu din Palatul Victoria, dar este neagră de supărare! Cine este persoana vizată de furia premierului Hehe

Amintim că Anca Alexandrescu a fost și consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă. "Cerberul lui Liviu Dragnea la Palatul Victoria" a terifiat-o complet pe Vasilica pe vremea când era premier. 

"Anca este una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viaţă“, se plângea Viorica Dăncilă, potrivit adevarul.ro, unor apropiaţi din Guvern. De asemenea, premierul o suspecta pe Anca Alexandrescu că i-ar fi inserat în mod intenţionat greşeli în discursuri tocmai pentru a-i distruge imaginea, astfel încât să nu devină o ameninţare pentru Liviu Dragnea.

Întreaga comunicare a Guvernului Dăncilă, până în cele mai mici detalii, a fost la mâna Ancăi Alexandrescu până să fie dată afară din funcția de consilier onorific. 

Anca Alexandrescu a mai coordonat comunicarea şi pentru foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta, dar s-a ocupat şi de imaginea fostului primar general al Capitalei, Sorin Oprescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.