Feriți-vă de măgăruș! Fostul pușcăriaș-putinist Adrian Severin îi dedică o POEZIE penibilă deținutului Liviu Dragnea, dar și lui Marcel Ciolacu, noul șef PSD


Feriți-vă de măgăruș! Fostul pușcăriaș-putinist Adrian Severin îi dedică o POEZIE penibilă deținutului Liviu Dragnea, dar și lui Marcel Ciolacu, noul șef PSD

De Moș Nicolae, fostul pușcăriaș putinist Adrian Severin (condamnat pentru luare de șpagă la PE) îi dedică actualului pușcăriaș Liviu Dragnea o puțin spus caraghioasă ”poezie”, pe Facebook.

De notat că Severin are uriașa nesimțire să insiste că infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea ar fi deținut politic, ceea ce reprezintă o insultă la adresa adevăraților foști deținuți politic. Nu în ultimul rând, Severin specifică faptul că poezia îi este dedicată și noului șef al PSD, Marcel Ciolacu, insinuând astfel că și acesta ar putea ajunge deținut de drept comun, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.  

Banalele rime (laolaltă cu o simbilistică banală) relatează cum l-a vizitat Moș Nicolae pe Severin la pușcărie, prilej cu care i-ar fi pus în ghetuțele șpagagiului ”o punguță de iubire”, ”o cutie cu înțelepciune”, dar și alte baliverne, după cum puteți remarca mai jos:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.