UPDATE Theodor Paleologu vine cu precizări privind candidatura pentru Primăria Capitalei: "Tipică dezinformare de presă"!


UPDATE Theodor Paleologu vine cu precizări privind candidatura pentru Primăria Capitalei: "Tipică dezinformare de presă"!

UPDATE

Theodor Paleologu a precizat că susține ca dreapta să aibă candidați comuni la alegerile locale, iar în acest sens spune despre anunțul candidaturii sale la Primăria Capitalei că este o "tipică dezinformare de presă"

"Tipică dezinformare de presă: "Paleologu își anunță o nouă candidatură". Unde? Cînd? N-am anunțat nimic. Bazîndu-se rezultatele PMP în București, Traian Băsescu a evocat o serie de posibile candidaturi în capitală. Convingerea mea este că "dreapta" trebuie să aibă candidați comuni la alegerile locale. Și cred că nu poți ignora 10% din electoratul bucureștean", a scris Paleologu pe Facebook.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fostul președinte, Traian Băsescu, a prezentat duminică seara la România TV lista PMP de candidați la alegerile locale din București. Pentru Primăria Generală va candida Theodor Paleologu, fost candidat la prezidențiale. 

"Astăzi la partid Tomac a luat o decizie cu privire la candidați. (...) E o echipa care se bate cu orice partid de 30%", a spus Băsescu la România TV, conform Stiripesurse

Lista candidaților PMP la locale:

Primăria Generală: Theodor Paleologu (fost candidat la prezidențiale)

Sector 1: Eugen Tomac (președintele PMP)

Sector 2: Mihail Neamțu (purtător de cuvânt PMP)

Sector 3: Ioana Constantin (secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, secretar general adjunct PMP)

Sector 4: Dan Marian Ștefănel (ex-primar general interimar)

Sector 5: Lucian Iliescu (senator, ex-consilier general)

Sector 6: Ștefan Florescu (vicepreședinte PMP)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.