Coșmarul pesediștilor din Teleorman, jurnalista Carmen Dumitrescu, o rupe pe genunchi pe fașionista Dana Budeanu


Coșmarul pesediștilor din Teleorman, jurnalista Carmen Dumitrescu, o rupe pe genunchi pe fașionista Dana Budeanu

Una dintre cele mai curajoase jurnaliste independente, Carmen Dumitrescu, de la „Liber în Teleorman”, dar și colaboratoare a unor publicații centrale independente gen Europa FM, g4media.ro, podul.ro etc, ironizează acid aparițiile de vlogăriță ale controversatei fașioniste mondene Dana Budeanu. Îndepărtată de la ProTv după postarea oribilă în care ataca proiectul spitalului onocologic pentru copii, scandal amplificat de Gabriela Firea, care s-a alăturat demersului fașionistei, plagiatoare de cărți de sfaturi vestimentare, Dana Budeanu și-a deschis recent canal de youtube unde debitează tot felul de inepții din dorința de a atrage atenția. Unele dintre acestea au fost remarcate și de Carmen Dumitrescu care le-a sancționat într-o postare savuroasă și inteligentă pe pagina sa de facebook.

Redăm integral postarea lui Carmen Dumirescu:

„Dana Budeanu, această ființă care a ieșit din anonimat ca și alții, scriind o enormitate pe net, s-a tras în niște filmulețe din care face bani și în cadrul cărora judecă tot felul de comportamente sau atitudini sociale. Fără să vreau, am văzut integral unul din acele filmulețele. Unul în care Budeanu spune că e firesc ca toate femeile să se viseze prințese, dar că, din păcate, puține dintre ele reușesc să se abțină din a mânca ciorbă de burtă, mici sau fasole cu ciolan. De fapt, Budeanu susține că o prințesă adevărată mănâncă toate acestea, dar numai în secret. Niciodată în prezența altora. Încălcând această regulă, a secretului că mănânci chestii absolut firești pentru un om, îți pierzi calitatea de prințesă.
Vedeți de ce se explică postarea aia care a făcut-o celebră pe Budeanu, în care lua la mișto un proiect dedicat copiilor bolnavi de cancer? Păi dacă fata asta avea și alte preocupări în viață, în afară de cum să aibă 'arfe și fițe de căcat, de exemplu dacă ar fi făcut voluntariat sau vreo campanie umanitară, astăzi n-ar mai fi crezut că prințesă e aia care mănâncă fasolea cu ciolan în secret, ci că e fata aia care face fapte bune. Oricum, măcar acum am înțeles-o pe făptură. Și-a făcut din ipocrizie un fel de a fi. D-aia și vorbește despre prințese cu tonul unui băiat de cartier. Adică, vreau să spun că Budeanu e mama coerenței la spitalul de boli nervoase. Și mama prințeselor, evident.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.