Se încheie șarada dubiosului Daniel Chițoiu. Fostul ministru, obligat să se externeze de la Spitalul Floreasca și să răspundă în fața anchetatorilor


Se încheie șarada dubiosului Daniel Chițoiu. Fostul ministru, obligat să se externeze de la Spitalul Floreasca și să răspundă în fața anchetatorilor

Purtătorul de cuvântul al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a anunțat joi că Daniel Chițoiu va fi externat astăzi, după numai două zile de când s-a refugiat la secția de Reanimare.

Fostul ministru Daniel Chițoiu va fi externat joi, după ce vor fi finalizate actele procedurii, a declarat Bogdan Oprița, potrivit G4Media.

Surse din cadrul spitalului au spus că Daniel Chițoiu a fost transferat marți pe secția de Terapie Intensivă. De altfel, purtătorul de cuvânt al unității sanitare a confirmat că fostul ministru este la Reanimare, dar nu a putut preciza momentul exact când el a ajuns la această secție.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului în care a fost implicat Chițoiu, în urma căruia doi soți și-au pierdut viața.

Anchetatorii cred că mașina condusă de secretarul general ALDE ar fi pătruns pe contrasens, iar imediat după producerea accidentului au existat declarații verbale contradictorii. În plus, poziția mașinilor nu conducea către o ipoteză clară asupra vinovăției.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.