GALERIA FOTO care-l îngroapă pe Beuran. Emanuel Ungureanu: "Plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă"


GALERIA FOTO care-l îngroapă pe Beuran. Emanuel Ungureanu: "Plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă"

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat miercuri o galerie foto care-l prezintă pe doctorul Mircea Beuran de la Spitalul Floreasca intervenind incalificabil în cazul pacientei care a fost arsă de echipa sa medicală, întrucât, pintr-o gravă neglijență, "plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale".

CITIȚI ȘI: Ministrul Sănătății: pacienta de la Floreasca nu era alergică la iod. „În spital existau toate cantitățile necesare din toate tipurile de dezinfectanți”

Astfel, deputatul a atras atenția că Beuran nu ar mai trebui lăsat să opereze.

Redăm mesajul deputatului USR:

"IMAGINI CARE TREBUIE SĂ VĂ AFECTEZE EMOȚIONAL!

Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat!

Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat.

Cum a intrat?

Ca un nesimțit.

Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt "ca de pe stradă"!

Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!

Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?

Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să își învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol , nicio regulă de bun simț și este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?!

Incompetența Ucide!".

Vedeți galeria foto:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.