MAFIA Antena 3: argații turnătorului pușcăriaș ”Felix” Voiculescu îi construiesc o statuie de salivă dubiosului Mircea Beuran!


MAFIA Antena 3: argații turnătorului pușcăriaș ”Felix” Voiculescu îi construiesc o statuie de salivă dubiosului Mircea Beuran!

Faptul că medicul plagiator și pesedistoid Mircea Beuran a dat fuga la Antena 3, pentru a fi spălat de o manieră puțin spus mizerabilă de angajații fostului turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun, certifică faptul că mafia din presă și mafia din spitalele de stat sunt strâns legate între ele prin intermediul mafiei politice, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook.

”Unde s-a dus repede Mircea Beuran, după ce a luat niște șuturi? La Antena 3. Să îl spele ăia. Cum au spălat-o pe Monica Pop, când au apărut la lumină afacerile ei la spitalul de oftalmologie. Cum îl spală pe Arafat, de câte ori mai lasă niște morți în urmă.

Mafia. Mafia din presă și mafia spitalelor de stat. Strâns legate între ele și de mafia din politică”, scrie jurnalistul.

Vă amintim că dubiosul Beuran a fost protagonistul unui ”interviu” de-a dreptul grețos, la Antena 3, ”realizat” de una dintre cele mai prolifice goarne ale lui Felix: Adina Anghelescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.