Mircea Beuran, pus la zid de Camelia Tabacu: "Dumnezeii ăștia medicali, care disprețuiesc tot ce mișcă sub soare, preferă să vorbească doar din wc-ul presei"


Mircea Beuran, pus la zid de Camelia Tabacu: "Dumnezeii ăștia medicali, care disprețuiesc tot ce mișcă sub soare, preferă să vorbească doar din wc-ul presei"

Mircea Beuran, medicul demis din funcția de şef al Secţiei Clinice de Chirurgie III de la Spitalul Floreasca, a fost audiat vineri la Poliția Capitalei în cazul pacientei arse pe masa de operații, care a decedat pe 29 decembrie. 

Deși întreaga opinie publică aștepta niște explicații clare, Beuran a fost foarte scump la vorbă cu jurnaliștii la ieșirea de la audieri, spunând că „se fac analize, tot felul de anchete” şi că trebuie aşteptat „rezultatul final”. Mai mult, legat de hainele necorespunzătoare în sala de operaţie, Beuran a spus cu nonșalanță că „sunt lucruri care nu sunt adevărate”.

CONSULTAȚI ȘI: GALERIA FOTO care-l îngroapă pe Beuran. Emanuel Ungureanu: "Plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă"

În acest context, jurnalista Camelia Tabacu a criticat virulent atitudinea chirurgului Mircea Beuran care a refuzat să răspundă întrebărilor presei, în condițiile în care în mai mult rânduri a apărut la Antena 3 pentru a se victimiza. 

Mai mult, Camelia Tabacu a reliefat că procesul de albire a chirugului Beuran, demarat de Antena 3, prinde la foarte mulți români și nu ar fi exclus ca acesta să fi primit mai multă șpagă după tragedia femeii arse pe masa de operații de la Spitalul Floreasca

"Marele profesor Mircea Beuran nu a avut decența unui dialog onest cu presa care l-a întrebat pe bune, la ieșirea de la Omoruri. A preferat să alerge cu părul vâlvoi pe bulevardul Elisabeta și să fornăie nervos că e în curs o anchetă. Anchetă care era și acum două-trei zile când se victimiza și scâncea pe la Antena 3. Dumnezeii ăștia medicali, care disprețuiesc tot ce mișcă sub soare, preferă să vorbească doar din wc-ul presei, pentru că numai acolo impostura lor e cocoloșită, menajată, încurajată și tratată ca mare competență și valoare. Și albirea acestor nesimțiți prinde extraordinar pentru că românului, odată ce i-a intrat în cap că unul e profesor doctor, savant, chirurg de renume planetar, nu-i mai schimbă nimeni percepția și impulsul de a da cu plicul. Ba cred că i-a crescut și tariful profesorului Beuran de când i-au dat foc femeii", a scris Camelia Tabacu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.