Crimele și derapajele regimului din Iran stârnesc valuri de prostie și lichelism pe rețelele de socializare. Antiamericanismul și antisemitismul haitelor de idioți utili, troli și propagandiști


Crimele și derapajele regimului din Iran stârnesc valuri de prostie și lichelism pe rețelele de socializare. Antiamericanismul și antisemitismul haitelor de idioți utili, troli și propagandiști

Politologul, scriitorul și profesorul Dan Pavel explică, pe Facebook, că prostia mediatică și de pe rețelele de socializare s-a dovedit mai vizibilă ca niciodată după ce SUA l-au executat pe prolificul terorist Soleimani și după ce regimul de la Teheran a doborât un avion civil, omorând toate cele 176 de persoane aflate la bord.

Prostia mediatică și de pe rețelele de socializare – unde haite de idioți utili și de troli revarsă cea mai imundă propagandă antiamericană și antisemită, laolaltă cu pălmașii plătiți cu ruble – continuă în ciuda protestelor antiguvernamentale din Iran, care cresc de la o zi la alta, în pofida represiunii brutale a ayatollahilor criminali.

Podul.ro vă prezintă comentariile politologului Dan Pavel:

”Prostia mediatică și de pe rețelele sociale s-a văzut după lichidarea gen. Soleimani, un criminal: antiamericanismul, antisemitismul, plus atitudinile anti-Trump s-au combinat pentru a susține că a fost un atac împotriva întregului popor iranian, o încălcare a demnității acestei națiuni. Se spunea că lichidarea acelui terorist ar fi avut efectul contrar, că toată <națiunea> iraniană s-a unit în jurul condamnării Americii.

În primul rînd, în Iran sunt mai multe națiuni! Știți cîte, atotștiutorilor?

Cealaltă parte a poporului iranian este în stradă și protestează împotriva celuilalt criminal, ayatollahul K. Ei strigă că nu americanii sunt adevărații lor inamici, ci chiar cei aflați în fruntea statului (cum era și generalul de care tocmai ne-a scăpat Trump)”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.