Agentura rusească din PSD. Dubiosul Kuzmin Gușă, eroul propagandiștilor Sputnik: ”cea mai abilă minte”, ”haiduc” și ”condotier internațional”?!


Agentura rusească din PSD. Dubiosul Kuzmin Gușă, eroul propagandiștilor Sputnik: ”cea mai abilă minte”, ”haiduc” și ”condotier internațional”?!

Bâlci cu salivă pe prima pagină a platformei putiniste Sputnik.md: ”Revenit în PSD, Cozmin Gușă trage sfori pentru a impune un președinte și o nouă conducere”.

Titlul îi aparține propagandistului Evan Răutu, care-l citează obsesiv pe șeful său direct, slinosul putinist Dragoș Dumitriu, prezentat drept ”analist”: ”Cozmin Gușă este una dintre cele mai abile și puternice minți din noul val politic. (...) E un haiduc, un condotier internațional”.

Cu toate că ”articolul” nu are nici cea mai măruntă legătură cu realitatea, de notat veselia stârnită propagandiștilor de întoarcerea lui Cozmin ”Kuzmin” Gușă în PSD, formațiune susținută intens de Sputik.md.

Vă amintim că Gușă este un vechi rusofil care l-a invitat în repetate rânduri pe ambasadorul Federației Ruse, Valeri Kuzmin, la Realitatea tv, înșurubându-l în fața incorigibilului Hoandră, pentru a revărasa cea mai toxică propagandă putinistă.

De asemenea, vă amintim că Viorica Dăncilă l-a dat afară din PSD pe Gușă, de o manieră puțin spus umilitoare, la doar câteva zile după ce acesta reușise să intre, pe ușa din dos, el revenind în partid după prăbușirea teleormănencei. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.