Un nou delir al piticului Ion Cristoiu: Dragnea a fost condamnat precum Contele de Monte Cristo! Sursa Coroiu a Securității a dat din nou din gură la Antena 3


Un nou delir al piticului Ion Cristoiu: Dragnea a fost condamnat precum Contele de Monte Cristo! Sursa Coroiu a Securității a dat din nou din gură la Antena 3

Notoriul Ion Cristoiuadică sursa ”Coroiu” a Securității – a emis o nouă tâmpenie de proporții, la Antena 3, post controlat de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.

Nici mai mult, nici mai puțin, Coroiu a fost în stare să-l compare pe infractorul Liviu Dragnea cu celebrul și aventurosul personaj Contele de Monte Cristo, deși nimic nu-l recomandă pentru o astfel de paralelă, nici măcar viața amoroasă, însă Coroiu e în stare să toarne toate balivernele din lume, numai să nu cumva să admită că teleormăneanul este un pușcăriaș de drept comun, pe care el l-a spălat fără rușine ani de zile, și iată că tot nu se lasă păgubaș.

Noile halucinații ale lui Ion Cristoiu au fost taxate cu aciditate de jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook:

”Ce frumos îi zice domnul Ion Cristoiu: <Condamnat și aruncat în celulă precum Contele de Monte Cristo, totuși, Dragnea e un om politic!>

Acum m-am prins, hai să vă explic și vouă: Satana Klaus o iubea în secret pe aia mică și, ca să scape de concurență, pac, l-a aruncat în temniță pe eroul din Teleorman, un romantic cu sufletul pur, căzut pradă mașinațiunilor statului paralel! Dar lupta continuă, Ciuvică are un plan!

Să mai spuneți că nenea Coroiu de la mânăstirea Secu n-are talent!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.