Silvia Claudia Mihalcea, secretarul Camerei Deputaților, 3000 de lei spor pentru condiții grele de muncă


Silvia Claudia Mihalcea, secretarul Camerei Deputaților, 3000 de lei spor pentru condiții grele de muncă

Jurnaliștii Newsweek scriu că Silvia Mihalcea, secretarul general al Camerei Deputaților, câștigă lunar, la numai 40 de ani, un spor pentru condiții vătămătoare de 3.029 de lei.

La acesta se adaugă un salariu lunar de 20.194 de lei. Claudia Mihalcea a absolvit dreptul la facultatea privată Universitatea Titulescu și are un master la Universitatea Ecologică. A trecut pe la Colegiul Național de Apărare, pe la Institutul Național de Administrație și a urmat cursuri la „Academia Națională de Informații Mihai Viteazul“.

Silvia Mihalcea a fost aproape toată viața plătită de la buget și a lucrat, în majoritatea timpului, la Camera Deputaților. A fost colaborator, referent, expert, consilier parlamentar. În 2016, devine Secretar General Adjunct la Parlamentul României. În trecut, aceasta a lucrat și la cabinetul lui Viorel Hrebenciuc.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.