VIDEO Tăriceanu, întâmpinat cu cătușe la PG de către revoluționarul Marian Ceaușescu: "Ați venit să le probați?"


VIDEO Tăriceanu, întâmpinat cu cătușe la PG de către revoluționarul Marian Ceaușescu: "Ați venit să le probați?"

Fostul șef al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a prezentat miercuri la audieri la Parchetul General, întrucât are calitatea de suspect într-un dosar penal pentru abuz în funcție. 

La sosirea la Parchetul General, Tăriceanu a fost întâmpinat de revoluționarul Marian Moroșanu, aka Marian Ceaușescu, care i-a adus o pereche de cătușe fostului șef al Senatului.

"Ați venit să probați cătușele? Schimbați imunitatea parlamentară cu cătușele", i-a spus protestatarul lui Tăriceanu. 

Vedeți video 1: 


Vedeți video 2:


Acuzațiile aduse de procurori: Tăriceanu nu ar fi dat curs unei solicitări venite din partea Agenției Naționale de Integritate. Concret, în fosta sa calitate de şef al Senatului, nu l-a lăsat fără funcţie pe pesedistul Cristian Marciu, în cazul căruia instanţa a decis - în mod definitiv - că a încălcat regimul incompatibilităţilor. Conform Europa FM, Senatorul PSD Cristian Marciu a candidat ilegal în 2016. Este exact acel parlamentar pentru care procurorii fac acum anchetă la Senat pentru a vedea de ce senatorii nu l-au exclus până acum, deşi exista o sentinţă veche de 4 ani.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.