Eckstein mitraliază UDMR: europarlamentarii Uniunii să se disocieze în plenul PE de incidentele RASISTE de la Ditrău! Altminteri, UDMR își pierde orice credibilitate


Eckstein mitraliază UDMR: europarlamentarii Uniunii să se disocieze în plenul PE de incidentele RASISTE de la Ditrău! Altminteri, UDMR își pierde orice credibilitate

Juristul Péter Eckstein-Kovács – fost lider UDMR, fost parlamentar pentru mai multe mandate și ex-președinte al Comisiei juridice a Senatului – îi somează pe europarlamentarii Uniunii, pe Facebook, să se disocieze de urgență, în plenul Parlamentului European, de incidentele rasiste și rușinoase petrecute la Ditrău, altminteri UDMR își va pierde orice credibilitate.

Mai pe scurt. Aștept de la europarlamentarii UDMR să se disocieze, în plenul PE de cele întâmplate la Ditrău, contrare valorilor europene.

Dacă nu o fac, cel puțin pentru mine pierd orice credibilitate”, scrie fostul lider al UDMR.

Vă amintim că Péter Eckstein-Kovács a demisionat din UDMR în vara lui 2018, în semn de protest față de cârdășia absolută a Uniunii cu PSD și ALDE în ceea ce privește mutilarea legilor Justiției și permanentele atacuri la adresa statului de drept.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.