Antena 3 și Dan Puric insultă România pe limba Moscovei: actorul putinist minte că țara noastră ar fi vinovată pentru relațiile proaste cu Rusia! Propagandiștii Kremlinului


Antena 3 și Dan Puric insultă România pe limba Moscovei: actorul putinist minte că țara noastră ar fi vinovată pentru relațiile proaste cu Rusia! Propagandiștii Kremlinului

Invitat la Antena 3 duminică seară, puțin spus dubiosul actor Dan Puric s-a pretat să rostogolească, așa cum o face la fiecare ieșire pe sticlă, cele mai toxice marote ale propagandei putiniste.

Analistul Iulian Fota avertizează, pe Facebook, că Puric nu este altceva decât ”laș și trădător”, în condițiile în care a găsit de cuviință să insiste că România ar purta vina pentru relațiile proaste cu Rusia, deși nu a fost în stare să aducă nici măcar un singur argument în sprijinul balivernelor putiniste pe care le-a turnat, într-o veselie, cu largul concurs al incorigibilului antenist Răzvan Dumitrescu.

De notat că minciuna ordinară privind închipuitele greșeli ale României în relația cu Rusia reprezintă una dintre obsesiile propagandei putinistoide.

”Când tu rostogolești din nou una din tezele preferate ale Moscovei, cea referitoare la vina României pentru relațiile proaste cu Rusia, nu cumva tu ești și laș și trădător? Să ne spună Dan Puric unde a greșit România față de Rusia, de trebuie noi să facem primul pas? Cum poate să ceară propriei sale țări să recunoască o greșeala pe care nu a comis-o? Trist demagog!”, scrie Iulian Fota.

Pentru neofiți, amintim că Dan Puric este un vechi filo-rus îmbătrânit în fake news-uri kremlinologice, vedetă Sputnik și exponent de marcă al Listei prietenilor lui Dughin din România. 

CITEȘTE și FOTO. Cu taica Putin în cuget și-n inimi: propagandiștii Sputnik îl numesc ”Dan PUTIN” pe Dan Puric! Osanale grețoase pentru Antena 3

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.