Soțul Olguței, împreună cu Tudose: Nu e un target intangibil să depășim 30% în alegeri!


Soțul Olguței, împreună cu Tudose: Nu e un target intangibil să depășim 30% în alegeri!

Eurodeputații PSD Claudiu Manda și Mihai Tudose au fost desemnați șefii de campanie ai partidului pentru alegerile locale și parlamentare din 2020. 

În acest context, cei doi au susținut în emisiunea jurnalistei Denise Rifai că PSD poate lua peste 30% la alegerile locale, în momentul în care realizatoarea emisiunii le-a transmis că în prezent, conform sondajelor, PSD ar lua sub 20%, iar Pro România, partidul lui Ponta, ar obține sub 5%. 

Manda: "Noi din ce știm și ce am mai discutat, eu cred, și Mihai crede, că cu acest scor plecăm la drum, că PSD poate lua peste 30% la alegerile locale. 

Vreau să vă spun că față de rezultatul alegerilor prezidențiale din turul I suntem pe un trend crescător, deci mai mult de 22%. Și pot să mai spun că următoarele alegeri sunt alegeri locale, unde avem primarii care vin în fața comunităților și putem vorbi de PNDL, de creșterea infrastructurii locale, de credibilitatea pe are o avem în fața oamenilor și vedem că nu este un target intangibil să depășim acest scor de 30%". 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.