Delir total la Antena 3! Ciuvică solicită DNA să-l ancheteze pe ministrul Costache, Curea lansează teoria conspirației în cazul reținerii lui Beuran, iar Badea ar dori să-l ajute pe chirurg, dar nu are cu ce


Delir total la Antena 3! Ciuvică solicită DNA să-l ancheteze pe ministrul Costache, Curea lansează teoria conspirației în cazul reținerii lui Beuran, iar Badea ar dori să-l ajute pe chirurg, dar nu are cu ce

Medicul Mircea Beuran a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, pentru luare de mită. 

CITIȚI ȘI: DNA s-a trezit! Chirurgul Mircea Beuran a fost reținut pentru 24 de ore

Situația i-a pus pe jar imediat pe cei de la Antena 3 care încearcă disperat să-l transforme pe Mircea Beuran într-un soi de Arafat 2 pentru a-l uzita ca armă politică în plin an electoral, pe fondul unei manipulări emoționale a publicului postului de televiziune împotriva USR, PNL și a celorlalte forțe anti-PSD. Astfel, corul de trompete aservite PSD, printre care Mirel Curea de la evz și insalubrul Mugur Ciuvică, a găsit de cuviință să debiteze o inepție potrivit căreia Beuran a fost reținut, întrucât s-a opus OUG pe sănătate a ministrului Victor Costache, care prevede liberalizarea sistemului, nu privatizarea așa cum intoxică frecvent agenții de propagandă ai PSD. Mai mult, Ciuvică a spus în emisiunea Sinteza Zilei că DNA ar trebui să-l ancheteze pe Victor Costache pentru respectiva OUG pe sănătate. Ulterior, nejurnalistul Mircea Badea a intervenit pentru a clama că în cazul în care ar putea, l-ar ajuta pe Beuran să scape de situația în care a ajuns. 

Curea: Motivul pentru care se cere arestarea? Păi motivul este următorul. Vă mai imaginați că în momentul ăsta mai are curaj vreun medic să spună ceva despre OUG în sănătate și despre tâlhăria de sute de milioane de euro care se pregătește? Mai are vreunul curaj? Nu întâmplător este luat așa fără probe. Flagrantul este regina probelor. E o probă peste care nu poți trece. Special este luat la mișto ca orice doctor care are chef să deschidă gura să înțeleagă că poate fi luat la fel de fără probe și la mișto. 

Ciuvică: Nu s-a gândit nimeni de la DNA să ancheteze dacă e vreo faptă de corupție în spatele OUG ăleia cu privatizarea sistemului de sănătate. Sunt aproape sigur că nu va fi anchetat ministrul Costache.

Badea: Dacă aș putea să-l ajut în vreun fel pe Beuran, l-aș ajuta pe Beuran. Clar! Dar n-am cu ce să-l ajut. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.