PNL fură și el ce poate prin Teleorman: investigații jurnalistice. Mesajul jurnalistei a cărei muncă e însușită de liberali: "E greu să înțelegem că și cuvintele se pot fura"


PNL fură și el ce poate prin Teleorman: investigații jurnalistice. Mesajul jurnalistei a cărei muncă e însușită de liberali: "E greu să înțelegem că și cuvintele se pot fura"

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber în Teleorman a semnalat pe Facebook că PNL Teleorman fură investigații jurnalistice pentru a le transforma în comunicate de presă.

Subliniem că hoțul din PNL, cel care conduce departamentul de comunicare al filialei și anume Constantin Bugean (foto), a fost chiar jurnalist până să intre în politică.

Mai mult, Carmen Dumitrescu a atras atenția că mulți nu înțeleg că inclusiv cuvintele se pot fura, infracțiune ce poartă numele de furt intelectual. 

Redăm mesajul jurnalistei:

"PNL Teleorman s-a gândit să îmi copieze o investigație și să o transforme în comunicat de presă, sub semnătura președintelui partidului. Uite d-asta nu dăm înainte. Că e greu să înțelegem că și cuvintele se pot fura, dacă n-a mai rămas zahăr în ceai. Am discutat cu conducerea PNL, care spune că departamentul de comunicare a făcut un exces. Departamentul de comunicare și-a cerut scuze, spunându-mi că pe viitor voi fi anunțată ori de câte ori se va copia din articolele mele. Am râs. Ulterior mi s-a promis că nu se va mai repeta. Ceea ce sper din tot sufletul. Nu de alta, dar eu la investigațiile alea chiar muncesc și nu accept să găsesc bucăți din ele semnate de oameni politici".

Vedeți foto:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.