Mafia s-a unit oficial, de frica anticipatelor. Ciolacu, Ponta și Tăriceanu cer Avocatului PSD, Renate Weber, să sesizeze CCR


Mafia s-a unit oficial, de frica anticipatelor. Ciolacu, Ponta și Tăriceanu cer Avocatului PSD, Renate Weber, să sesizeze CCR

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, liderul Pro România, Victor Ponta, respectiv președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cer Avocatului Poporului, Renate Weber, să sesizeze CCR împotriva OUG privind alegerile parlamentare anticipate, fiind vorba despre o ordonanță care dacă ar rămâne în picioare, atunci ar reprezenta o lovitură electorală majoră pentru frontul politic controlat de PSD. 

Cei trei președinți de partid contestă prevederea care oferă posibilitatea alegătorilor de a vota oriunde în țară dacă nu se află în localitatea de domiciliu. Mai mult, aceștia reclamă că Guvernul nu a mai respectat principiul separării puterilor în stat prin faptul că a dat 25 de OUG într-o singură ședință. Puteți citi AICI documentul solicitării, publicat de Hotnews. 

Amintim că Renate Weber a dat de înțeles luni seară la Antena 3 că va ataca la CCR OUG pe alegerile parlamentare anticipate. 

CITIȚI ȘI: Avocatul PSD anunță că va ataca la CCR 2 OUG vitale pentru România. Weber, mână de ajutor pentru UDMR

De altfel, și șeful UDMR, Kelemen Hunor, i-a scris Avocatului Poporului cerându-i să atace la CCR ordonanța privind alegerile anticipate, ceea ce arată că UDMR tremură de spaimă că ar putea rata intrarea în Parlament.

CONSULTAȚI ȘI: UDMR dârdâie de spaimă că ratează Parlamentul. Kelemen Hunor vrea nimicirea la CCR a OUG privind alegerile anticipate

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.