Teodorovici se răzbună pe români și asmute ANAF asupra lor. Cîțu: "Încă o dovadă că PSD îi urăște pe cetățeni"


Teodorovici se răzbună pe români și asmute ANAF asupra lor. Cîțu: "Încă o dovadă că PSD îi urăște pe cetățeni"

La inițiativa fostului ministrul al Finanțelor și senator PSD Eugen Teodorovici, membrii comisiei de buget și finanțe din Senat au eliminat, dintre modificările propuse de Guvernul Orban la Codul de Procedură Fiscală, prevederea că ANAF va avea obligația expresă de a ridica imediat, adică în cel mult o oră, popririle pe conturi bancare ale debitorilor, precum și noile termene stabilite pentru restructurarea de către firme a datoriilor la bugetul de stat. Teodorovici susține că astfel de prevederi pot fi incluse în proiecte promovate de el personal și aflate în stare avansată de dezbatere, la Camera Deputaților, conform profit.ro

În acest context, ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, a precizat că PSD dorește ca românii să se plimbe în continuare de la o bancă la alta atunci când au conturile poprite.

Mai mult, Cîțu a atras atenția că "PSD-iștii nu vor informatizarea ANAF pentru că își pierd sursele de finanțare". 

Florin Cîțu, pe Facebook: "PSD îi URĂȘTE pe Români!!

Astăzi încă o dovada că PSD îi uraște pe romani.

PSD-sitii din comisia de buget și finanțe din Senat au ELIMINAT prevederrile din OUG 5/2020, pe care am aprobat-o in urma cu cateva saptamani, prin care ANAF are obligația expresă de a ridica IMEDIAT, adică în cel mult o oră, popririle pe conturi bancare ale debitorilor, precum și noile termene stabilite pentru restructurarea de către firme a datoriilor la bugetul de stat.

PSD-istii vor ca în continuare românii să se plimbe de la o banca la alta atunci când au conturile poprite. De ce? Pentru PSD-istii îi urăsc pe romani și vor să se răzbune.

Mai mult. Este evident acum că PSD-istii nu vor informatizarea ANAF pentru că își pierd sursele de finanțare. Evaziunea fiscală dispare cu informatizarea ANAF și în același timp dispare și finanțarea pentru socialiști.

Trebuie sa-i oprim!

Este nevoie urgent de alegeri anticipate. Și le vom avea".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.