VIDEO Carmen "Gaz", spulberată în Parlament de către Florin Roman: "V-aţi gazat propriul popor!"


VIDEO Carmen "Gaz", spulberată în Parlament de către Florin Roman: "V-aţi gazat propriul popor!"

În loc să răspundă în fața legii pentru gazarea și agresarea protestatarilor pașnici din data de 10 august 2018, fosta ministră de Interne, Carmen Dan, încă senator PSD, profită de letargia justiției din România și bruiază activitatea din Parlament. Concret, Carmen Dan s-a prezentat astăzi la audierea ministrului Muncii, Violeta Alexandru, pe parcursul căreia a fost pusă la punct de liderul deputaților PNL, Florin Roman, care i-a transmis că în cazul în care vrea să vorbească, atunci să zică despre 10 august și felul în care și-a gazat propriul popor. În cele din urmă, pesedistul Adrian Solomon, care conducea ședința, a intervenit pentru a calma spiritele. 

Vedeți video de la 2:16:15:


Redăm dialogul dintre Florin Roman și Carmen Dan, conform Epoch Times:

Florin Roman: Dacă vreţi să spuneţi despre 10 august, o puteţi face la microfon, nu trebuie să vă agitaţi. Haideţi, vă ascultăm, doamnă Dan, că văd că tot vociferaţi, vă ascultăm!

Carmen Dan: Domnul Roman, aveţi o problemă?

Roman: Da!

Carmen Dan: Duceţi-vă şi căutaţi-vă!

Roman: Da, cu siguranţă, după ce vă văd pe dvs., pe Şindile, pe Cucoş şi pe toţi din Jandarmerie.

Lui Roman i se tot taie microfonul.

Carmen Dan: Duceţi-vă la doctor că aveţi probleme. Să vă fie ruşine!

Roman: Dvs. să vă fie ruşine, veţi ajunge (...) din Parlament cu Cucoş, cu Şindile (...) lângă idolul dvs. Dragnea.

Microfonul e întrerupt încontinuu.

Roman: Aţi dat dispoziţie să fie bătuţi românii, dvs. să vă fie ruşine!

Carmen Dan: De unde ştii tu ?

Roman: V-aţi gazat propriul popor!

Solomon: Vă rog un pahar cu apă pentru domnul lider şi un Distonocalm dacă este nevoie, sau ceva mai tare.

Roman: Sunteţi în Parlamentul României, nu la Videle...

În acelaşi timp, Roman i-a cerut fostului Ministru de Interne să îşi ceară scuze pentru gestul făcut, respectiv că el ar fi dus cu capul.

Solomon: Să-i transmitem domnului Roman că tot se leagă de un fost ministru de Interne, că atunci când au fost împuşcaţi 11.000 de ţărani în toată ţara era ministru de Interne Ionel I.C. Brătianu, ăla pe care îl aveţi voi drept idol la PNL. Vorbiţi despre el mai des.

Roman: Vă asigur că el avea cei 7 ani de acasă, nu ca această doamnă. (...) De la Videle lângă Dragnea, la Târgşor (unde este penitenticarul de femei - n.r.).

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.