Ambasadorul SUA dă de pământ cu terifianta guvernare PSDragnea, care a lăsat moștenire un haos total: "Poporul român a îndurat destul!"


Ambasadorul SUA dă de pământ cu terifianta guvernare PSDragnea, care a lăsat moștenire un haos total: "Poporul român a îndurat destul!"

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a vorbit joi la Forumul CEO AmCham România despre haosul pe care l-a lăsat moștenire guvernarea PSDragnea.

CITIȚI ȘI: Ambasadorul SUA ia în vizor baronii din politică: "Statele Unite s-au angajat să ajute România să scape de flagelul corupției! Revoluţia care a început în urmă cu 30 de ani trebuie încheiată cu succes!"

Astfel, Zuckerman a transmis că "poporul român a îndurat destul, iar acum este momentul ca toți românii, nu doar elita și cei conectaţi politic, să prospere și să își ridice nivelul de trai".

Adrian Zuckerman: "M-am întâlnit cu mulți miniștri ai guvernului. Cu toții au muncit extrem de mult pentru a inversa haosul pe care l-au moștenit în noiembrie 2019. Doar un exemplu, ministrul finanțelor a constatat că guvernul anterior păstra două contabilităţi paralele și nu plătise cele mai multe facturi pentru servicii prestate de aproape un an. Alți miniștri au găsit condiții similare, proiecte nefinalizate și ministerele golite de oamenii cinstiți care lucrează din greu şi care sunt esențiali pentru a conduce guvernul în mod corespunzător.

Președintele Iohannis, premierul Orban și miniștrii săi s-au angajat să reconstruiască un bun guvern, să refacă modificările legislative care au slăbit statul de drept, să pună în aplicare o legislație nouă pentru a reduce corupția astfel încât să protejeze toți românii. Poporul român a îndurat destul. Acum este momentul ca toți românii, nu doar elita și cei conectaţi politic, să prospere și să își ridice nivelul de trai".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.