Mașinăria odioasă de propagandă PSD l-a racolat oficial pe Arafat. Ciolacu și Ponta rostogolesc un mesaj abominabil debitat de controversatul secretar de stat


Mașinăria odioasă de propagandă PSD l-a racolat oficial pe Arafat. Ciolacu și Ponta rostogolesc un mesaj abominabil debitat de controversatul secretar de stat

Guvernul Orban nu s-a ținut de promisiune și nu l-a demis pe Raed Arafat din funcția de secretar de stat și șef al DSU. În prezent, Raed Arafat are rolul de agent electoral al PSD, fiind printre cele mai sonore voci care critică virulent OUG dată de ministrul Sănătății, Victor Costache, care prevede liberalizarea sistemului de sănătate. 

Raed Arafat s-a prezentat la România TV și a spus, într-un mod totalmente iresponsabil, pentru a manipula, că din cauza OUG privind liberalizarea sistemului de sănătate, o vizită la UPU ar putea costa chiar și 10 mii de lei. 

Raed Arafat: "O să pierdem personal din domeniul public. Afectăm nivelul din domeniul public. Acest lucru nu aduce un sistem mai bun, nu va putea să înlocuiască ce facem noi. (…) O vizită la UPU s-ar putea să te coste și 10.000 de lei. În SUA ieși cu 3.000 de dolari factură la o răceală și febră".

Declarația iresponsabilă a lui Arafat a fost propagată ulterior de președintele PSD, Marcel Ciolacu, respectiv președintele PSD 2, zis și Pro România, și anume Victor Ponta. 

Victor Ponta, pe Facebook: “MENS SANA IN CORPORE POLISANO” 😱😱😱

Sigur vreti sa le dati toti banii dvs lui Costache, Orban & Co ? Sau sa va tratati acasa ca in Evul Mediu?

Asta reprezinta acum PNL = interesele unor gasti de oameni super bogati ! Iar dupa Alegeri nu ii va mai speria nimic timp de 4 ani ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut!".

Mai mult, Marcel Ciolacu a creat afișe cu Arafat pe care le folosește în scop electoral, așa cum veți vedea în imaginea de la finalul articolului. Totodată, Ciolacu a spus, în baza anomaliilor debitate de Arafat, că toți românii cu o situație materială precară, care au nevoie de îngrijire medicală, vor muri din cauza OUG dată de Guvernul Orban. 

Marcel Ciolacu, pe Facebook: "Oricât s-ar zbate PNL & ”prietenii” să vă facă să credeți altceva, privatizarea sănătății are un singur efect. Cinic și dur: cine are bani trăiește, cine n-are, moare!

De aceea, voi face tot ce îmi stă în putere pentru a opri ordonanța morții!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.