Oreste va modera emisiunea "Jocuri de Putere" la Realitatea PLUS: "De ce le-a fost cel mai frică, nu scapă!"


Oreste va modera emisiunea "Jocuri de Putere" la Realitatea PLUS: "De ce le-a fost cel mai frică, nu scapă!"

Jurnalistul Oreste Teodorescu se alătură echipei televiziunii Realitatea PLUS. Jurnalistul va fi, începând de duminică, 1 martie, noul moderator al emisiunii "Jocuri de putere".

De asemenea, jurnalistul va coordona site-ul de știri realitateadinpnl.net.

Anunțul făcut de Realitatea PLUS: "Jocuri de putere cu Rareș Bogdan" a fost mai mult decât o emisiune. A fost o stare de spirit, o chemare la luptă împotriva corupției, ipocriziei și ticăloșiei politice. 

Plecarea lui Rareș a lăsat un gol care trebuie umplut! România normală are nevoie de o presă normală! Cei mai buni și onești jurnaliști, cei mai cerebrali politicieni și mințile cele mai creative vor deconspira Jocurile de Putere alături de Oreste Teodorescu".

Mesajul lui Oreste pe Facebook: "De ce le-a fost cel mai frică, nu scapă! Revenim în forță, în formula consacrată! Fără menajamente cu puterea, fără nici un compromis față de impostura, corupția și ticăloșia politică! România normală are nevoie de presă normală!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.