Depesedizarea Capitalei. Tomac, avertisment către PNL, USR și PLUS: Desemnarea lui Nicușor Dan pentru funcția de primar general nu e suficientă!


Depesedizarea Capitalei. Tomac, avertisment către PNL, USR și PLUS: Desemnarea lui Nicușor Dan pentru funcția de primar general nu e suficientă!

Președintele PMP, Eugen Tomac, a lansat, marți seara, un apel către toți liderii principalelor partide de opoziție pentru a desemna "o listă unică de candidați care să ne garanteze eliminarea completă a PSD din administrația locală a Capitalei".

Deputatul a atas atenția că susținerea unui candidat unic pentru Primăria Generală nu este suficientă pentru a scăpa de amenințarea PSD-ului, în contextul în care nu vom avea alegerea primarilor în două tururi. 

Redăm comunicatul lui Tomac:

"Fără jumătăți de măsură pentru București!

UNITATE pentru București

Domnului Ludovic Orban, prim-ministru interimar, Președinte PNL

Domnului Dan Barna, Președinte USR

Domnului Dacian Cioloș, Președinte PLUS

Domnilor președinți,

Bucureștenii încă așteaptă o acțiune responsabilă și hotărâtă a liderilor de dreapta din București.

Partidul Mișcarea Populară consideră că desemnarea unui candidat unic pentru funcția de primar general nu este suficientă pentru a scoate Capitala de sub dominația PSD.

În lipsa celor două tururi de scrutin pentru alegerile locale, bucureștenii așteaptă un semnal clar din partea liderilor politici în ceea ce privește desemnarea unor candidați comuni pentru toate primăriile din București. În acest sens, facem un apel ca, în cel mai scurt timp, să le propunem cetățenilor o listă unică de candidați care să ne garanteze eliminarea completă a PSD din administrația locală a Capitalei.

Partidul Mișcarea Populară a susținut în mod constat crearea unei astfel de coaliții, singura care ne poate duce spre victoria sigură împotriva PSD.

Cu respect și dorință sinceră de a învinge împreună!

Eugen Tomac,

Președinte al Partidului Mișcarea Populară".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.