Structurile anticorupție se mobilizează! Încă un mare medic a fost prins în flagrant luând mită


Structurile anticorupție se mobilizează! Încă un mare medic a fost prins în flagrant luând mită

Se pare că de când s-au încheiat interimatele la marile parchete, structurile anticorupție au început să se mobilizeze.

Mai mulți agenți ai Direcției Generale Anticorupție au descins în această dimineață la Spitalul Clinic Municipal din Timișoara, unde un medic chirurg a fost reținut în urma unui flagrant realizat sub supravegherrea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș de polițiștii de la DGA. 

Este vorba de medicul chirurg Răzvan Tîrziu, anchetat după ce un pacient l-a denunțat că i-ar fi cerut 100 de euro mită pentru o operație la mână. Medicul a fost prins în timp ce se întâlnea cu pacientul pentru a-i da banii.

„La un moment dat au apărut mai mulți domni polițiști și procurori. Ne-au spus că au treabă cu colegul nostru. Au intrat în camera de gardă, au discutat, după care au plecat toți împreună”, au declarat surse citate de Pressalert.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.