Ramona Ursu taxează declarația halucinantă a lui Ciolacu: "Tot criminali ați rămas, stimați PSD-iști!"


Ramona Ursu taxează declarația halucinantă a lui Ciolacu: "Tot criminali ați rămas, stimați PSD-iști!"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că nu este responsabilitatea partidului său gestionarea crizei legată de coronavirus, deși sunt în jur de 1600 de primari pesediști în țară. 

În acest context, jurnalista Ramona Ursu a răbufnit și a atras atenția că pe Ciolacu îl plătim cu 129.870 de lei anual pentru a spune că nu este responsabilitatea PSD să gestioneze criza privind coronavirusul. Astfel, jurnalista le-a transmis celor din PSD că tot criminali au rămas, așa cum au fost din 1947 până în prezent. 

Ramona Ursu, pe Facebook: "Marcel Ciolacu spune că “responsabilitatea gestionării crizei coronavirusului, în acest moment, este a PNL. Nu-mi cereți mie, din opoziție, să am această responsabilitate”. Acest individ este președintele Camerei Deputaților, adică al treilea om în stat, este șeful PSD, partid care are cei mai mulți parlamentari, iar salariul anual pe care noi îl plătim lui Ciolacu este 129.870 de lei, conform declarației lui de avere din iunie 2019. Gestionarea crizei coronavirusului este responsabilitatea PNL, domnule Ciolacu, nu? Dar voi, pesediștii, ce naiba faceți pe banii noștri? Vă uitați la noi cum ne îmbolnăvim? Cum, poate, o să murim? Tot criminali ați rămas, stimați PSD-iști. Criminali, din 1990. Și de dinainte, că tot voi erați".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.