Ciolacu, bipolar privind gestul lui Cîțu: Cel mai bun lucru care se întâmplă României / Cel mai iresponsabil gest făcut vreodată


Ciolacu, bipolar privind gestul lui Cîțu: Cel mai bun lucru care se întâmplă României / Cel mai iresponsabil gest făcut vreodată

Florin Cîțu a renunțat joi la mandatul de premier desemnat. Inițial, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla României. 

"E cel mai bun lucru care se întâmplă României că domnul Cîţu a renunţat la acest decret. Este cel mai bun", a zis Ciolacu. 

Câteva ore mai târziu, Ciolacu a precizat la România TV că ceea ce a făcut Florin Cîțu este cel mai iresponsabil gest făcut vreodată de un premier desemnat. 

"Am văzut cel mai iresponsabil gest făcut vreodată de un prim-ministru desemnat. A fost o bătaie de joc la adresa românilor. Se configurase o majoritate în Parlament, fără PSD, iar Guvernul Cîţu ar fi fost învestit. Cu zece minute înainte şi-a depus mandatul", a precizat Ciolacu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.