FOTO. Abjecție incredibilă: PSD Constanța a cumpărat tot spirtul din oraș și se laudă că-l oferă ca MITĂ ELECTORALĂ! PSD își bate joc de dramele și panica românilor în plină pandemie covid-19!


FOTO. Abjecție incredibilă: PSD Constanța a cumpărat tot spirtul din oraș și se laudă că-l oferă ca MITĂ ELECTORALĂ! PSD își bate joc de dramele și panica românilor în plină pandemie covid-19!

În condițiile în care România se confruntă cu o criză fără precedent generată de pandemia covid-19, care presupune, de asemenea, măsuri excepționale, cum este deja celebra ”stare de urgență” ce stă să înceapă, liderii PSD Constanța au cumpărat toate resursele de spirt și de dezinfectant din magazine și se laudă, pe Facebook, că le vor distribui pe post de mită electorală!

Aceasta în contextul în care presa aservită PSD – un exemplu sugestiv în acest sens e Antena 3, oficina turnătorului securistic Dan Felix Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun – panichează și minte cu obrăznicie populația, rostogolind fake news-ul mizerabil că începând de luni, odată cu decretarea stării de urgență, s-ar punea problema raționalizării alimentelor, ceea ce NU este adevărat, această minciună fiind infirmată categoric de autoritățile statului. 

Lidera USR Clotilde Armand critică în termeni duri, pe Facebook, modul în care PSD Constanța găsește de cuviință să folosească în interes pur electoral dramele și panica românilor:

”Știți ce face <singurul partid care înţelege gravitatea momentelor> în județul Constanța? PSD face campanie electorală cumpărând toate resursele de spirt și dezinfectant din magazine... după care se laudă pe Facebook. Ireal”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.