COVID-19: Olguța și Mocanu, 2 vuvuzele abominabile. Oreste: "Să le sfătuiască cineva pe vrăjitoarele astea să nu mai intoxice!"


COVID-19: Olguța și Mocanu, 2 vuvuzele abominabile. Oreste: "Să le sfătuiască cineva pe vrăjitoarele astea să nu mai intoxice!"

Aparatul propagandistic pesedist de panicare a populației a turat motoarele la maxim pe fondul epidemiei de coronavirus

Deputata PSD Olguța Vasilescu a distribuit pe Facebook o postare insalubră a antenistei Ingrid Mocanu prin care sunt lansate atacuri la adresa autorităților și a românilor care au venit și vin acasă, în România, din Italia și Spania, din cauza epidemiei. Cele două trompete panicarde spun că românii vor muri cu zile din pricina autorităților. 

Olguța și Mocanu, pe Facebook: "Italia azi: 368 decese și cu 3.509 mai multe infectări cu COVID decât sâmbătă - bilanț la 24 de ore.

Spania: Madridul raportează circa 2.000 de cazuri noi de infectare şi 100 de decese în ultimele 24 de ore.

Țările cu cele mai mari comunități de români sunt cele mai afectate. Toți încearcă să ajungă în România, pe motive care mai de care mai tâmpite. Mulți (nu toți) nu respectă carantina și mișună liberi pe străzile patriei, răspândind infecția.

În două săptămâni vom fi noua Italie / Spanie. Nimeni nu ia nicio măsură. Situația pare scăpată de sub control, căci nici autoritățile, nici cei mai mulți dintre cetățeni nu conștientizează că va veni urgia: aaaa, mie nu mi se poate întâmpla... cam asta e gândirea la retarzi! Cu cât criza pandemică va dura mai mult, cu atât criza economică va fi mai crâncenă!

Vom muri cu zile iar indivizii ăștia inconștienți nici măcar penal nu vor răspunde pentru ceea ce fac: se numește genocid,

băbăieți 😰

#rămânețiacasă

#suntempecontpropriu".

În privința acestor mesaje menite să inducă panica în rândul românilor, jurnalistul Oreste Teodorescu a reacționat virulent și a atras atenția că cele două pesediste intoxică spațiul public cu știri false, manipulări grosolane și invective, iar în acest sens trebuie oprite. 

Oreste, pe Facebook: "Să le sfătuiască cineva pe vrăjitoarele astea să nu mai intoxice spațiul public cu știri false, manipulări grosolane și invective la adresa românilor, indiferent unde ar fi! Nu mai avem niciunul dispoziția unui război surd și steril! Inadecvarea este un motiv suficient să mai luați o pauză, încruntatelor!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.