Prințul Charles, omul care a făcut pentru România mai mult decât toți miniștrii Turismului la un loc, confirmat cu COVID-19


Prințul Charles, omul care a făcut pentru România mai mult decât toți miniștrii Turismului la un loc, confirmat cu COVID-19

Prințul Charles (recent confirmat cu COVID-19) este un om care a ajutat întotdeauna România și care a făcut pentru țara noastră mai mult decât toți indivizii (indiferent de partidul de apartenență) care au condus Ministerul Turismului, amintește jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook.

Potrivit presei britanice, Prințul Charles acuză simptome ușoare iar starea sa de sănătate este bună. Primul în ordinea succesiunii la tron, Prințul Charles are 71 de ani.

”Le țin pumnii și le urez multă baftă tuturor celor afectați de covid-19, dar aș avea o notă specială pentru Prințul Charles: a fost un om care a ajutat enorm România, îi urez multă sănătate. A făcut pentru turismul românesc mai mult decât toți cei care au condus ministerul Turismului. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, ăia doar au stricat.

Prințul Charles cred că pur și simplu a pus Viscri și casele din Transilvania pe harta turismului mondial. Iar eu, care am trăit la Baia Mare și mi-am petrecut copilăria la sașii din Schäßburg, datorită lui am aflat de gemul de rubarbă  :))

Sper să se facă bine și să mai vină pe la noi!”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.