Minciunile odioase ale comuniștilor, trădate de cenușa celor morți. 3500 de urne sunt livrate zilnic rudelor! Numărul morților de COVID-19 în China ar putea fi de zece ori mai mare decât cel raportat oficial


Minciunile odioase ale comuniștilor, trădate de cenușa celor morți. 3500 de urne sunt livrate zilnic rudelor! Numărul morților de COVID-19 în China ar putea fi de zece ori mai mare decât cel raportat oficial

China este bănuită de multă vreme că a ascuns (și continuă să ascundă) adevăruri vitale care ar fi putut preveni răspândirea noului coronavirus și pierderea atâtor vieți. Cea mai gravă dintre minciuni ar putea fi, de departe, întârzierea cu care a informat forurile internaționale cu privire la apariția unui nou virus și, pentru că nu a dorit să se știe despre asta, măsurile de carantină și izolare au fost dispuse cu întârziere, fapt care i-a permis SARS-Cov-2 să se răspândească peste tot în lume.

A doua minciună gravă, dezbătută intens zilele astea când în Occident se moare în număr atât de mare, ar putea fi numărul deceselor raportate, care ar fi, în realitate, chiar și de zece ori mai mare decât cel anunțat oficial (3300, 30 martie 2020). Și aceasta este o minciună gravă pentru că mesajul transmis la nivel global a fost că ar fi vorba despre o răceală ușoară, în multe cazuri asimptomatică, cu un nivel de mortalitate neîngrijorător.

Și China continuă să mintă. Spune că are numai cazuri de import, când, în realitate, înregistrează zilnic chiar și zece cazuri noi în Wuhan.

Zilele astea însă multe siteuri din Asia scriu că oamenii stau cu orele la coadă în Wuhan, orașul cu peste 11 milioane de locuitori unde a izbucnit epidemia, să ridice urnele rudelor decedate.

Numai în ultima săptămână ar fi fost livrate de către o singură casă mortuară cel puțin 5000 de urne. Și sunt opt astfel de case în Wuhan, scrie siteul Caixin, citat de stirileprotv.

“Este groaznic să începi să numeri când vezi oameni în suferință, stând pe scaunele de plastic bine distanțate, așteptându-i pe cei în salopete albe, cu măști și mănuși, pentru a le livra urnele. Caixin scrie că 5.000 de urne au fost livrate săptămâna aceasta într-o singură zi către casa mortuară Hankou, una dintre cele opt din Wuhan. Cele opt crematorii ar fi livra aproximativ 3.500 de urne pe zi rudelor, începând din 23 martie, pentru ca oamenii să-și poată comemora morții pe 4 aprilie. Radio Free Asia spune că dacă numărul urnelor cu cenușă livrate zilnic este de 3500, atunci cel total al morților ar putea să fie de cel puțin 42.000”, scrie corriere.it, situație care ridică automat și numărul infectărilor (rata mortațității nu poate fi totuși de 50% din numărul celor depistați cu COVID-19)

Tot caixinglobal.com scrie că, în ciuda datelor făcute publice de oficiali potrivit cărora nu mai ar mai fi cazuri locale de Covid-19, ci numai de import, autoritățile locale din Wuhan continuă să detecteze zilnic noi bolnavi de coronavirus. Uneori sunt chiar și peste zece pe zi. E drept, ar fi vorba despre purtători asimptomatici, contacți ai unor persoane testate și confirmate pozitiv, spune un membru al unei echipe de prevenție și control al bolilor infecțioase din Wuhan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.