În plină epidemie, arădenii și cetățenii altor 10 localități au rămas fără apă


În plină epidemie, arădenii și cetățenii altor 10 localități au rămas fără apă

UPDATE 

Cei de la Compania de Apă Arad anunţă că alimentarea cu apă potabilă a municipiului şi a celor zece localităţi din zonă a fost reluată.

„Compania de Apă Arad anunță că s-a reluat furnizarea apei potabile. Avaria la magistrala cu diametrul de 1.200 mm a fost localizată si s-a reluat furnizarea de pe o altă conductă. În acest moment, atât Municipiul Arad cât și localitățile învecinate sunt alimentate cu apă potabilă”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Arad.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Întreg municipiul Arad, plus alte zece localităţi, respectiv Horia, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Zădăreni, Bodrog, Călugăreni, Șofronea, Sânpaul şi Sâmbăteni au rămas joi fără apă potabilă.

Reprezentanţii Companiei de Apă Arad au anunţat joi, 2 aprilie, în jurul orei 13:00, faptul că echipele de intervenţie sunt în faza de localizare a unei avarii la magistrala cu diametrul de 1.200 mm. Practic, după ce va fi descoperit locul avariei, se va interveni pentru reparaţiile necesare. Cu toate acestea, spun cei de la CAA, se estimează că furnizarea apei potabile se va relua în jurul orei 15:00, conform aradon.ro

Astfel, în plină epidemie de coronavirus, arădenii întâmpină dificultăți majore în privința normelor de igienă din cauza avariei

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.