Clotilde Armand dezvăluie un tun dat de un prieten al infractorului Ghiță cu ajutorul lui Firea: aproape 19 milioane de euro aruncați în plină pandemie


Clotilde Armand dezvăluie un tun dat de un prieten al infractorului Ghiță cu ajutorul lui Firea: aproape 19 milioane de euro aruncați în plină pandemie

Criza COVID-19 este un prilej pentru baronetul PSD să mai dea o serie de tunuri. Nu este de mirare că printre cei care își bat joc de cetățeni prin risipirea banilor publici se află și edilul catastrofal al Capitalei, Gabriela Firea, care, conform unei dezvăluiri a eurodeputatei USR Clotilde Armand, a oferit ieri un contract în valoare de aproape 19 milioane de euro unui prieten al infractorului fugar Sebastian Ghiță. 

Beneficiarul contractului este Alexandru Nanu, patron al clubului NUBA și fiu al primarului din Cornu, acesta primind finanțarea din partea Gabrielei Firea pentru "achiziția de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adăposturi modulare pentru stații de troleibuz și stații de autobuz".

Eurodeputata Clotilde Armand, pe Facebook: "M-am uitat din nou prin SICAP să văd ce mai face dna Firea la PMB cu banii bucureștenilor. Țineți-vă bine:

În plină pandemie Primăria Municipiului București a acordat ieri un contract în valoare de 18.376.224 EURO unei firme controlată de Alexandru Nanu - fiul primarului din Cornu, fost vicepreședinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA și amic cu V. Cosma & S. Ghiță.

Contract: ''Achiziție de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz''

Firma acestuia nu este la primul contract cu autorităţile locale. A primit în ultimii ani contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei.

Despre Alexandru Nanu au scris AICI  jurnaliștii de la G4 Media

Asta se întâmplă la PMB".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.