Accident sau atentat? Mașina în care se afla Raed Arafat a fost lovită, noaptea, de un alt autoturism


Accident sau atentat? Mașina în care se afla Raed Arafat a fost lovită, noaptea, de un alt autoturism

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență cu rang de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost implicat, miercuri seară, într-un accident rutier, care a avut loc la intersecția străzilor Victor Manu cu Vatra Luminoasă, în sectorul 2 al Capitalei, relatează B1. Cu „airbagul” tot mai balonat pe care nici cea mai largă cămașă nu-l mai cuprinde cum trebuie, dar și datorită șoriciului gros ca o talpă, doctorul Arafat a scăpat teafăr, ba chiar a putut să intre în direct la Antena3 și să povestească despre accident. 

„Cineva, dintr-o intersecție, a intrat un pic pe contrasens și a intrat un pic în noi când vorbea la telefon, din ce a observat șoferul care era cu mine în mașină, dar nu avem niciun fel de problemă”, a afirmat, într-o intervenție la Antena 3, Raed Arafat, care a mai precizat că impactul s-a produs pe partea stângă a mașinii în care se afla”.

„Din informațiile pe care le avem până în aceste momente, nimeni nu a suferit răni. În speță, secretarul de stat Raed Arafat din cadrul MAI este într-o stare bună. Ce este însă de menționat, e că era pasager în mașina de serviciu, la volanul căreia se afla un șofer, atunci când s-a produs acest accident. Se pare că de vină ar fi fost celălalt șofer, al unui alt autoturism, care ar fi intrat pe contrasens”, a precizat și reporterul B1 TV trimis la fața locului.

CITEȘTE ȘI: La protestul pentru Raed Arafat a venit un singur susținător. Restul au greșit locația și au nimenit la târgul de Crăciun al Firii

Delirul unui eternizat într-o funcție publică. Arafat a plâns la Antena3, reclamând că se încearcă asasinarea lui

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.