Actorul Dragoș Bucur, relatare incredibilă despre comportamentul aberant și dictatorial al lui Mircea Diaconu. „M-a pus să dorm în holul teatrului”

Actorul Dragoș Bucure povestește pe pagina sa de Facebook despre „omenia” din care a făcut ditamai sloganul de campanie electorală colegul său de breaslă Mircea Diaconu, unul din aspirații la funcția de șef al statului, destul de bine cotat în sondaje.

Bucur scrie, într-o postare pe Facebook, că, într-un turneu cu Teatrul Nottara, la Viena, Mircea Diaconu i-a cerut să doarmă pe o canapea din holul teatrului, umilindu-l și apoi amenințându-l cu interzicerea accesului în clădire dacă iese la plimbare prin oraș.

Dragoș Bucur: „Hai că nu mai pot: omul asta m-a pus să dorm în holul teatrului din Viena când am fost în turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii în camere, el mi-a spus să dorm pe canapeaua din holul teatrului. Iar când am vrut să ies să mă plimb deoarece mă simțeam umilit să dorm acolo, mi-a zis că dacă ies, dimineață nu mai intru în teatru. El, un om.”