Ambasada Finlandei îl face K.O. pe Mircea Badea prin umor. Ce video au distribuit oficialii finlandezi

Ambasada Finlandei la București demonstrează din nou că are simțul umorului. Aceasta a distribuit, duminică, pe contul de Facebook, un filmuleț amuzant, intitulat „Când încerci să impresionezi cu abilitățile tale sportive, în mai puțin de 5 secunde”.

Filmulețul înfățișează un bărbat care își propune să joace golf pe un lac înghețat, numai că ratează lovitura, alunecă și cade, gheața se sparge și se trezește în apă.

Filmulețul are peste 180.000 de vizualizări și este de pe contul de Facebook intitulat „Very Finnish Problems”. Comentariul de pe contul inițial este „Când încerci să-ți impresionezi prietenii cu abilitățile tale pentru sporturi de iarnă”.

Ceea ce adaugă Ambasada Finlandei este „în mai puțin de 5 secunde”, potrivit newsweek.ro

Contul „Very Finnish Problems” aparține unui scriitor britanic, Joel Willans, care locuiește în Finlanda și care a devenit celebru pentru simțul umorului și viralele pe care le produce.Contul „Very Finnish Problems” aparține unui scriitor britanic, Joel Willans, care locuiește în Finlanda și care a devenit celebru pentru simțul umorului și viralele pe care le produce.

VEDEȚI AICI POSTAREA AMBASADEI FINLANDEI