Analfabeta lui "Felix", Maria Grapini, umilită de candidatul USR-PLUS pentru Primăria Timișoarei: "Am învățat limba română. E o limbă tare frumoasă, recomand!"


Analfabeta lui "Felix", Maria Grapini, umilită de candidatul USR-PLUS pentru Primăria Timișoarei: "Am învățat limba română. E o limbă tare frumoasă, recomand!"

Eurodeputata partidului lui "Felix", Maria Grapini, s-a ofuscat foarte tare împotriva intelectualilor din Timișoara, postând pe Facebook un mesaj în stilul ei caracteristic, de analfabetă, în care îi atacă pentru susținerea acordată candidatului USR-PLUS pentru Primăria Timișoarei, Dominic Fritz. În postare, Grapini a reclamat că Fritz a venit recent din Germania în România, fiind străin de Timișoara.

Într-un răspuns scurt și la obiect, Fritz a informat-o pe Grapini că a venit de aproximativ 16 ani în Timișoara. Mai mult, Fritz i-a transmis Mariei Grapini că a învățat limba română și, de altfel, îi recomandă și ei să încerce.

Fritz, pe Facebook: "Sărut-mâna, doamnă europarlamentar!

Mă bucur de cunoștință, bine ați venit în Europa 🙂

Acum vreo 16 ani am venit la Timișoara și am învățat limba română. E o limbă tare frumoasă, recomand! Merită!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.