Bolnave de ură! Firea și fașionista sa personală, Dana Budeanu, își bat joc de spitalul oncologic pediatric ridicat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu


Bolnave de ură! Firea și fașionista sa personală, Dana Budeanu, își bat joc de spitalul oncologic pediatric ridicat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, distribuie pe pagina personală de Facebook postarea pretinsei creatoare de modă Dana Budeanu, autoarea unui volum care făcea furori acum un deceniu -  „Manual de stil”, plagiat integral după "The Little Black Book of Style" al Ninei Garcia - , în care sunt ridiculizate cele mai cunoscute inițiative pro bono pentru copiii bolnavi de cancer: spitalul oncologic pediatric, unic în România, ridicat din donațiile a sute de mii de români, prin eforturile aproape supraomenești ale Oanei Gheorghiu și Carmen Uscatu, de la Asociația Dăruiește Viața, și Magicamp, tabăra terapeutică, tot pentru copiii aflați în suferință, a cărui inițiator este Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în guvernul Cioloș, în prezent membru al PLUS și foarte posibil candidat din partea formațiunii la Primăria Capitalei.

Veninul celor două individe care se promovează reciproc în spațiul public are la bază probabil amenințarea pe care o reprezintă popularitatea uriașă de care se bucură Vlad Voiculescu în rândul românilor, în condițiile în care Gabriela Firea nu mai are nimic de arătat sau demonstrat pe partea de administrație locală. Cu siguranță, ăsta este și motivul pentru care pagina sa oficială de Facebook conține mai mult rochii de nașă, creații ale Danei Budeanu, decât informații despre activitatea de la primărie unde a stat degeaba aproape patru ani de zile.

Va fi interesant de urmărit ce atitudine publică va adopta Pro Tv în ceea ce o privește pe Dana Budeanu, prezență constantă la o emisiune de divertisment a postului (Vorbește Lumea), în condițiile în care cea mai celebră producție Pro – România, Te iubesc – a sprijinit adesea atât „Dăruiește Viața” în campaniile publice organizate pentru ridicarea spitalului oncologic, cât și proiectele inițiate de Vlad Voiculescu – cum ar fi, de exemplu, MagicHome, un imobil pentru părinții copiilor bolnavi de cancer care nu au unde să se cazeze pe perioada tratamentului micuților.

Cea care a semnalat în spațiul public postarea odioasă distribuită de Firea este Oana Gheorghiu care s-a și exprimat în acest sens cu năduf pe Facebook. „În mod normal am ignora o astfel de postare, mai ales atunci când vine de la o persoană pe care nu o cunoaștem, care nu ne cunoaște, despre care n-avem nicio idee.
Dar când Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, omul care gestionează bugetul și resursele celui mai mare oraș din țară, share-uiește așa ceva, defecând pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani, asta nu poate să rămână necunoscut.

Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de implicarea oamenilor și de cauza copiilor bolnavi de cancer, în timp ce porți cruci și te declari credincios și în timp ce ai avut miliarde pe mână și nu ai făcut nimic?”

Vă invităm să vizionați mai jos o serie de imagini selectate de pe pagina de Facebook (oficială) a miresei generale a capitalei, imagini care redau cât se poate de clar preocupările acesteia și gașca sinistră antenistă de care este înconjurată, gașcă abonată, firește, la banii bucureștenilor.  Devine destul de limpede de ce mai dorește nașa Pandele un mandat la Primăria Capitalei...cârpițele Gabrielei Firea sunt „create” în mare parte de Dana Budeanu.

CITEȘTE ȘI: Un nou atac mizerabil: ministrul Sorina Pintea vrea ca statul să confiște cele 26 milioane euro donate pentru spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer!

Paula Herlo denunță public demagogia și haosul din capul Gabrielei Firea. „Confundă spitalele: Budimex cu Bagdasar”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.