Bunicul Luizei Melencu, intervenție nucleară la Antena3 contra lui Eugen Nicolicea. Controversatul pesedist i-a dat bătrânului o replică batjocoritoare


Bunicul Luizei Melencu, intervenție nucleară la Antena3 contra lui Eugen Nicolicea. Controversatul pesedist i-a dat bătrânului o replică batjocoritoare

Bunicul Luizei Melencu, copila dispărută în urmă cu patru luni despre care monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, spune că ar fi ucis-o în același mod ca și pe Alexandra Măceșanu, a avut o intervenție virulentă, chiar la Antena3, spre stupefacția și nemulțumirea moderatorului Răzvan Dumitrescu, împotriva controversatului deputat PSD Eugen Nicolicea, membru agresiv al comisiei Iordache de modificarea a legilor justiției și unul dintre cei mai virulenți „avocați” ai infractorilor. Bătrânul i-a reproșat politicianului pesedist aparițiile publice și activitatea parlamentară odioară derulată de altă figură marcantă a taberei proinfracționalitatea, fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, de loc chiar din orașul acestor tragedii cumplite.

Redăm mai jos intervenția bunicului, oprită și temperată tot timpul de Răzvan Dumitrescu, unul dintre cei mai vocali moderatori ai televizunii de manipulare și propagandă (sursa dialog - DC NEWS):

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea mai este în direct la dumneavoastră în emisiune?

Răzvan Dumitrescu: Sigur că da. Ce anume doriți să precizați în legătură cu eventualele spuse de domnul Nicolicea?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea ce reprezintă: trecutul, prezentul sau viitorul?

Răzvan Dumitrescu: Domnul Nicolicea este invitatul meu în această emisiune ca reprezentant al unui partid de guvernământ.

Bunicul Luizei: Am înțeles, dar ce reprezintă? La ce se referă: trecut, prezent sau viitor?

Răzvan Dumitrescu: În legătură cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu asemenea oameni. El, Iordache și alții, să le fie rușine! (n.r. ridică tonul)

Răzvan Dumitrescu: Stimate domn, v-a supărat vreo declarație a domnului Nicolicea? A făcut vreo afirmație care nu este corectă? Sau este un considerent general pe care dumneavoastră îl aveți, fără legătură cu discuția concretă ce vizează cazul Luizei, cazul Alexandrei și felul în care merge ancheta?

Bunicul Luizei: Domnul Nicolicea să trăiască, să-și vadă de familia lui și de necazurile lui, problemele lui. Nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român. (...)

Răzvan Dumitrescu: Am o rugăminte, stimate domn. În măsura în care niciunul dintre invitați nu a făcut vreo afirmație incorectă în legătură cu cazul Luizei sau cu cazul Alexandrei, înțelegându-vă eventualele supărări cu privire la unii sau alții dintre politicieni, nu există, înțeleg, un drept la replică în cazul de față, prin urmare nu înțeleg care este obiectul discuției. Cu toată dragostea și cu toată compasiunea pentru durerea pe care o suferiți, înțelegându-vă supărările generale pe care le aveți, în situația în care nu există o afirmație concretă în legătură cu cazul care să fie nevoie să o corectăm, discuția nu își are obiectul.

Bunicul Luizei: V-am înțeles, dar asemenea oameni să nu mai apară. E Parlamentul plin. (...)

Răzvan Dumitrescu: Toți cei din Parlament au în spate niște voturi.

(...)

Ulterior, după retragerea bunicului, Eugen Nicolicea a răspuns cu un atac la necazul cumplit al acestei familii, recomandându-i ironic să-și vadă de dramă: „În primul rând, ceea ce declară a mai declarat și altă dată, chiar m-am săturat să aud inepțiile acestea, invocând că le știe de la Rareș Bogdan. (...) Noi nu vorbim și nu ne permitem să-i răspundem așa cum ar merita, ținând cont de drama prin care trece. Dar el, care are chiar în familie o astfel de dramă, își permite să se abată de la subiectul respectiv și să arunce cu invective, legându-se de numele dramei pe care o are?".

Sursa dialog: DC News

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.