Când slugărnicia întrece orice limită. UN MINOR a fost hărțuit și intimidat de JANDARMERIE pentru postările antiPSD de pe Facebook


Când slugărnicia întrece orice limită. UN MINOR a fost hărțuit și intimidat de JANDARMERIE pentru postările antiPSD de pe Facebook

O nouă vizită în Ardeal, o nouă serie de proteste pentru premiera Viorica Dăncilă, care a decis să nu-și întrerupă fuga prin Vestul țării în ciuda ostilității cu care a fost primită în fiecare din localitățile și locațiile vizitate.

Joi după-amiază, sute de persoane o așteptau pe Dăncilă pe treptele Spitalului Județean din Târgu Mureș, pe o ploaie măruntă.

Printre protestatari cu pancarte „faine”, cu mesaje amuzante, dar dure pentru șefa guvernului (vezi foto), s-a aflat și un tânăr de 17 ani, care a fost în permanență hărțuit de jandarmi, prezenți în număr incredibil de mare în zonă, impulsionați probabil și de ultimele declarații războinice ale pesedistei de la Interne Carmen Dan.

În liveul pentru pagina de Facebook Generația Feisbuc&Diaspora Romanească, tânărul a declarat că Jandarmeria l-a luat în vizor și îl consideră reponsabil de organizarea protestului din fața Spitalului Județean, doar pentru că a avut câteva postări de mobilizare a oamenilor din oraș în rețelele de socializare.

Un colonel de la Jandarmerie s-a aflat tot timpul în apropierea minorului, încercând să-l determine să părăsească zona și să spargă protestul. Puștiul, deosebit de inteligent și cu un limbaj pe care Dăncilă nu l-ar înțelege decât cu translator, nu s-a lăsat însă intimidat și le-a ținut curajos piept angajaților acestei instituții publice aservite PSD. 

Dăncilă a pătruns, în cele din urmă, în jurul orelor 17.00, în unitatea sanitară pe o intrare dosnică, pentru a evita întâlnirea cu protestatarii care, din resepect pentru pacienți, au ales să nu huiduie sau să scandeze.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.