Canibalizarea PSD. Viorica, spulberată într-o ședință de taină: "Dacă dai pe Google "proasta României"..."


Canibalizarea PSD. Viorica, spulberată într-o ședință de taină: "Dacă dai pe Google "proasta României"..."

PSD s-a scindat în două tabere, cea care o vrea plecată pe Viorica din fruntea PSD și cea care încă o susține. Motivul e moțiunea de succes a Opoziției împotriva Guvernului Dăncilă.

În timp ce Vorica Dăncilă conducea la Guvern o ședință, la Parlament s-a organizat o altă întrunire cu 30 de lideri de filiale, șefi de organizații și președinți de Consilii Județene în biroul lui Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îi sunase pe o partre dintre ei și îi rugase să nu participe la această întrunire, informează postul de televiziune Digi24. 

Dragoș Benea, Radu Moldovan, Marian Oprișan și Claudiu Manda s-au exprimat violent în legătură cu Dăncilă. Dăncilă e văzută de aceștia vinovată de succesul moțiunii.

"Dacă dai pe Google "proasta României" îți apare Dăncilă", a spus Marian Oprișan. 

Amintim că taberele din PSD se pregătesc pentru confruntare în prima ședință CEx de după moțiune, anunțată vineri, de la ora 18:00 la Vila Lac.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.