Ciolacu, Tăriceanu și Ponta se opun prelungirii stării de urgență. Să își asume și românii infectați sau morți, când vor vota asta!

Președintele PSD, baronul Marcel Ciolacu, spune că partidul pe care îl conduce nu va vota prelungirea stării de urgență.

Acest anunț vine în condițiile în care șeful Pro România, Victor Ponta, dar și liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, au făcut anunțuri similare.

Acești indivizi, care ani de zile nu au făcut absolut nimic pentru Sanatate, Economie, Transporturi, mai au și idei idioate!

Ar trebui ca acești politruci iresponsabili să-și asume, din chiar momentul votului, fiecare pacient infectat și fiecare deces! Nu poți să vii cu aberații când nu ai soluții și numărul celor infectați și a deceselor crește de la o zi la alta.

Nu știam că aceste personaje, care probabil se plictisesc în izolare alături de familie, au devenit și emisari ai OMS! E greu pentru toată lumea, e adevărat, dar cu efort, responsabilitate și înțelegere putem trece și peste criza asta venită din China comunistă!

Mulți populiști răsar ca ciupercile în perioada asta; nici măcar nu știu ce înseamnă să ai greutăți, dar trăncănesc să dea bine!

Să nu uităm, cu atât mai puțin în momentele astea, că PSD a promis, în 2016, în campania electorală, nu mai puțin de 8 spitale regionale. Unde sunt?