Clanul Iorgulescu anunță că a luat legatura cu familia tânărului ucis: „Am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Familia Iorgulescu, al cărei fiu, Mario, 24 de ani, a comis un groaznic accident de circulație soldat cu moartea unui tânăr tată nevinovat, a remis un nou comunicat de presă în care anunţă că va face tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei doi copii rămaşi fără părinte.

"În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată.

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.

Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu", se arată în comunicat.

Pe de altă parte, mama victimei, Dany Vicol, a declarat pentru RTV faptul că autoritățile ar încerca mușamalizarea acestui caz după ce a cerut filmulețe sau pozele pentru a vedea cum a murit fiul său, însă a fost refuzată de Poliție. De asemenea, a cerut și rezultatul probelor biologice ale lui Mario Iorgulescu, dar nici de această dată nu a primit un răspuns. Funeraliile tânărului ucis de fiul președintelui LPF vor avea loc joi, în jurul orelor 12.00.