Clotilde Armand denunță nepotismul deșănțat al lui Marcel Ciolacu: „Socialism pur sânge, dle Ciolacu”/„Câți tineri geniali n-au norocul să fie nepoții dvs?”


Clotilde Armand denunță nepotismul deșănțat al lui Marcel Ciolacu: „Socialism pur sânge, dle Ciolacu”/„Câți tineri geniali n-au norocul să fie nepoții dvs?”

Nonșalanța cu care liderul PSD Marcel Ciolacu a explicat angajarea nepoatei sale la ICR fără concurs, motivând că o recomandă premiile, notele și talentul, a fost taxată just de europarlamentarul USR Clotilde Armand

„Socialism pur sânge, dle Ciolacu. Vă întreb: câți artiști adevărați din țara noastră sunt nevoiți să-și abandoneze meseria pentru că n-au loc de dinozaurii politici menținuți în funcții, câți oameni talentați fac freelance pentru că sunt sătui de rubedenii în instituțiile culturale, câți tineri geniali n-au norocul să fie nepoții dvs., dle Ciolacu?”, a scris Clotilde pe pagina sa de Facebook.

Andreea Ciolacu a fost angajată, în aprilie 2020, la ICR, după ce anterior lucrase la ALCOM SRL, firma deținută chiar de Marcel Ciolacu în Buzău.

„Andrea se numeşte nepoata mea şi nu m-a dus capul să o pun nici şefă la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară că e nepoata mea şi consider că e un copil deosebit, a terminat Regia - artă fotografică cu nota 10. Cred că o zonă cum este ICR este tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. Este o artistă”, a spus Ciolacu la Digi 24, întrebat dacă este adevărat că nepoata sa a fost angajată la Institutul Cultural Român „cu pile”.

ICR este condusă de Mirel Taloș, un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu. Ciolacu a spus, însă, că nu îl cunoaşte pe preşedintele interimar al ICR.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.