Consultant politic, informații care o îngroapă pe Viorica. Dinamica votului îl trimite pe Dan Barna în turul al doilea al prezidențialelor


Consultant politic, informații care o îngroapă pe Viorica. Dinamica votului îl trimite pe Dan Barna în turul al doilea al prezidențialelor

UPDATE 17:20

Consultantul politic George Rîpă precizează că diferența dintre Viorica Dăncilă și Dan Barna a scăzut la aproximativ 5 procente, fără a fi luată în calcul Diaspora. 

"Ecartul dintre Dăncilă și Barna a scăzut la aproximativ 5 procente. Sondajele nu iau în calcul diaspora", scrie consultantul politic pe Facebook.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Consultantul politic George Rîpă prezintă informații din două sondaje potrivit cărora, în jurul orei 14:30, Viorica Dăncilă era la 7-8 procente înaintea candidatului USR-PLUS Dan Barna.

Cu toate acestea, consultantul politic atrage atenția că dinamica este favorabilă candidatului USR-PLUS, iar dacă aceasta își păstrează ritmul până la închiderea urnelor, atunci Dan Barna ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. 

De precizat că informațiile scoase la iveală de George Rîpă au ca bază doar votul exercitat în România, nu și în Diaspora.

"Acum o oră, ecartul dintre Dăncilă și Barna era de 7-8 procente, dar scade vizibil.

Dăncilă e lovită de numărul de voturi luat de Diaconu. Dacă se menține trendul, Barna e în turul doi", scrie George Rîpă pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.