Dan Alexe DEZVĂLUIE de ce s-a SINUCIS partenerul de afaceri al lui Dragnea, în toaleta unui avion. Costel Comana și ”norocul” tavanului foarte înalt

Dan Alexe Facebook

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe ironizează necruțător, prin intermediul unei postări pe Facebook, balivernele revărsate de șeful PSD-ist Liviu Dragnea, recent, care s-a prezentat ca un mare, mare apărător al proprietății private.

”Dragnea vorbește din suflet, el a cunoscut bine un român care a murit pentru proprietate. Îl chema Costel Comana, era partenerul lui de afaceri și s-a spânzurat în toaleta avionului care-l ducea în Costa Rica, acum exact patru ani”, comentează Alexe, care consemnează și faptul că ”nu pentru proprietatea lui s-a omorât bietul Costel”.

Podul.ro vă prezintă considerațiile scriitorului.

”Dragnea trimite PLUS în Coreea de Nord și se prezintă ca apărător al proprietății private (așa vedem și la ce-a servit scandalul artificial cu niște afirmații despre proprietate scoase din context ale cuiva de la PLUS):

Dragnea: — <Oameni din acest partid spun că unul din obiectivele lor este să desfiinţeze proprietatea. Sunt mulţi români care au murit pentru proprietate, pentru bucata lor de pământ>.  

Dragnea vorbește din suflet, el a cunoscut bine un român care a murit pentru proprietate. Îl chema Costel Comana, era partenerul lui de afaceri și s-a spânzurat în toaleta avionului care-l ducea în Costa Rica, acum exact patru ani.

Mă rog, nu pentru proprietatea lui s-a omorât bietul Costel, dar măcar a avut noroc să găsească un avion cu tavan foarte înalt în toaletă, altfel suferea și azi după pământ”, scrie Dan Alexe.