Deputata Cristina Prună dă cărțile pe față: Tăriceanu i-a ordonat lui Weber să atace la CCR impozitarea pensiilor speciale!

Deputata USR Cristina Prună a lansat o serie de acuzații grave la adresa ALDE, spunând că partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu i-a ordonat Avocatei PSD Renatei Weber (fostă europarlamentară ALDE) să atace la CCR legea privind impozitarea pensiilor speciale, asta după ce a fost votat ieri în Parlament un proiect viciat care va fi declarat foarte probabil neconstituțional. 

"Renate Weber execută ordinele primite de la cel care a pus-o în funcție - Călin Popescu Tăriceanu, cu sprijinul PSD", a subliniat deputata USR Cristina Prună. 

Redăm declarația deputatei USR: 

"Culmea ipocriziei!

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constituțională legea care prevede impozitarea pensiilor speciale. După ce ALDE a votat în mod ipocrit un proiect cu vicii de procedură, i-a dat apoi directivă Avocatului Poporului să o atace la CCR.

Pentru că Renate Weber execută ordinele primite de la cel care a pus-o în funcție - Călin Popescu Tăriceanu, cu sprijinul PSD.

Adevărul este că vechile partide, care au introdus pensiile speciale, NU vor să le taie. Vor doar să-i păcălească pe români. Lucru pe care USR l-a spus răspicat, ieri, în Parlament.

Asta ca să înțelegeți concret ce o determină pe Renate Weber să apere “discriminările” create de legea impozitării pensiilor speciale. Renate Weber nu este Avocatul Poporului, este Avocatul Privilegiaților.
Rușine!".